Vakantieopvang: speelplein De Roetsj

LOCATIE SPEELPLEINWERKING

Academie Merksem
Nieuwdreef 135
2170 Merksem

DATUMS VOLGENDE SPEELPLEINPERIODES

Paasvakantie 2019:
April: 9, 10, 11, 12

Zomervakantie 2019:
Juli: 2, 3, 4, 5; 8, 9, 10, 11, 12
Augustus: 5, 6; 8, 9; 12, 13, 14

Inschrijven: contacteer Voluntas telefonisch of per e-mail (zie contactgegevens in rechterzijbalk). Doe dit ten minste 2 weken voor start van de speelpleinperiodes.
Speelpleinwerking De Roetsj voor kids en tieners bij Voluntas staat voor jou paraat tijdens de schoolvakanties.
Er zijn aangepaste activiteiten voor kinderen/jongeren met een beperking van 6 t/m 25 jaar, en andere kinderen/jongeren van 6 t/m 15 jaar.
De gebruikte lokalen van Academie Merksem zijn prachtig gelegen en rolstoeltoegankelijk. Achter het gebouw ligt het Runcvoortpark, waar we naar hartenlust kunnen spelen en ravotten, veilig weg van het drukke verkeer.
Het zwembad en park met verschillende mogelijkheden liggen op een boogscheut. Ervaren en creatieve begeleiding zorgt ervoor dat alles vlot verloopt.
De activiteiten starten om 9:00. Voor een goed verloop van de activiteiten vragen wij iedereen ten laatste om 9:30 aanwezig te zijn. Tegen 16:30 kunnen de ouders de kinderen terug ophalen. Optioneel kan er voor- of nabewaking worden voorzien, op individuele aanvraag. Dit wordt dan besproken bij de inschrijving.
Opgelet: bij uitstappen in de namiddag kan het uitzonderlijk gebeuren dat we iets te laat terug arriveren te Voluntas (dus iets na 16:30). Gelieve hier begrip voor te tonen.


Overzicht voornaamste info over speelplein De Roetsj:

  • Aangepaste activiteiten voor kinderen met een handicap van 6 t/m 25 jaar, en kinderen zonder een handicap van 6 t/m 15 jaar
  • De activiteiten starten om 9:00 (ten laatste om 9:30 aanwezig zijn!) en eindigen om 16:30 (bij uitstappen soms uitzonderlijk iets later)
  • Voor– en nabewaking (aan te vragen!) respectievelijk van 8:00 tot 9:00 en van 16:30 tot 17:30 (kost 2,50 euro per deel bewaking)
  • De dagprijs is 9,00 euro (inbegrepen: alle activiteiten, vieruurtje + drankje, drankje bij de maaltijd, verzekering, begeleiding)
  • Zelf lunchpakket mee te brengen.
    Voorzie ook altijd Lijnkaart of MOBIB-kaart voor uitstappen met openbaar vervoer
  • Deelnamegeld wordt vooraf gefactureerd (bij ziekte met doktersattest wordt dit teruggestort)
  • Activiteiten en kledij: sommige buitenactiviteiten kunnen veranderd worden wegens slecht weer; voorzie in elk geval toch geschikte kledij aangepast aan de activiteiten en het weer, kledij kan vuil worden! Indien zwemmen: voorzie zwemgerief!